H.C.Andersen Skolen

Velkommen til H.C. Andersenskolen

På H. C. Andersen Skolen byder vi alle børn velkomne.

Men gæstfrihed handler ikke kun om at respektere børnenes kulturelle, sociale og religiøse baggrund. Den handler også om at imødekomme den faglige ballast, det enkelte barn har med sig. For det, vi er sat i verden for, er at sørge for at alle børn bliver så dygtige de kan.

Derfor arbejder pædagoger og lærere systematisk sammmen for at finde ud af, hvordan det enkelte barn bedst og lettest lærer, - og når vi ved det, sætter vi mål, som styrer undervisningen. Målstyret undervisning hjælper også lærerne med at måle, om undervisningen lykkes, og eleverne lærer det, de skal.

Vi møder altså dit barn med både hjerte og hjerne og giver det mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt.

Vi synes, børn er fantastiske, og derfor skal de også mødes af forventningsfulde, dedikerede og dygtige voksne, der anerkender og respekterer dem. På H. C. Andersen Skolen har medarbejderne ekspertviden i forhold til at løfte alle elevers faglige niveau, og deres mission er at gøre deres elever – jeres børn! - uddannelsesparate, for det er billetten til mere uddannelse.

Velkommen til H. C. Andersen Skolen!

Anna Vadgaard, Skoleleder